Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 15 November 2012

Sidia Yang Curang....


Dalam sesebuah hubungan yang terjalin,perkara yang paling menyakitkan hati bila kita dapat tau orang yang kita sayang and care sangat tu "curang".Perasaan sedih,rasa dikhianati bercampur baur ibaratnya kalau sidia dan "sidia yang merampas" tu ada depan kita,mau keduanya dapat hadiah istimewa.Kejam dan amat jelas kejam kerana orang yang biasa "curang" ni payah nak menghargai perasaan orang yang ikhlas menyayangi dia.Dia hanya tau mengejar yang terbaik tanpa memperdulikan perasaan orang yang dah dikecewakannya.

Bukan yang terbaik dan sidia berhak untuk seseorang yang lebih baik.Tak guna terus menerus menyalahkan diri sendiri jika pasangan tu curang,untung kantoi dari kita mensia-siakan perasaan pada seseorang yang tak tahu menghargai pasangannya.

Sidia yang PRO curang ni xkan pernah rasa bersalah dengan apa yang dia dah buat

Kecewa itu pasti tapi lebih baik kita bagi ruang pada diri untuk merawat hati yang terluka.Dan percayalah,ada seseorang yang akan menghargai dan menyayangi kita seadanya.



Monday, 12 November 2012

Happy Birthday My BFF... MAZ... 13 November 2012



Entri malam ni memang special...SUPERR SPECIAL....Entri khas untuk my BFF,Maz..

MAZLIANA BT MAT
Nak pos kad,aku rasa tak sempat
Ini cara yang paling jimat and super hebat

Besday yang ke berapa,kita simpan ketat-ketat
(^_*)

Jangan pandang sebelah mata 
Ini semua aku lukis dan edit khas untuk kau,tauuuu..Pssstttt...Gambar cute tu aku culik dari FB kau,hehehe to make it perfect... (^_*)


Aku kat Pekan,kau kat Pasir Gudang.Jauh tu jugak satu alasan,tapi aku cuba yang termampu just to wish the best birthday just for you..

OKLAH,kita layan ikut step ye,bukti ni...





Start editing...



Then



......TAADAAAAA.....







 
P/S:Lam bab video ni,memang aku lemah tp aku nak wat gakkkk
Nak nyanyi,aku nikan PEMALUUUUU so ini ajalah erkk
Enjoy watching..
Hehehehehe...

Follow by Email

Blog Archive