Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 15 March 2012

Sidia Milik Orang??.....

"Dasar Buaya Rongak..ARGHHH!!!Geramnyer".
"Dasar pempuan senduk kuali,bukan aku,upenyer sidia yang kau cari".
Bercinta bagai nak rak,rindu setinggi Gunung Kinabalu,sayang seluas Pulau Keladi
Semuanya hancus gara-gara
"Sidia Milik Orang"

Beringat sebelum terkena,berpada sebelum terpedaya

Kita share sesikit "peringatan" bersama ni ya

CHEKIDOUT

  • First date,di tempat yang asing bagi anda.Tapi bukan ingin mencuba ke tempat baru cuma ingin lari dari terserempak dengan orang yang dikenali..AWAS..
  • Time jengjalan berdua,melilau mata sidia memandang sekeliling sampaikan kita pun rasa terasing.Mungkin sidia bimbang terserempak dengan kengkawan/sedare-mare ataupun suami@isterinya.AWAS..
  • Fb,tweet,blog apalagi skype,xdop katanyer.Kalupun diadd pun,frenlist takat sorunk dua...PRIVACY SEGALA..Peliknyer..AWAS..
  • Hanya dapat dihubungi time ofis hour.Time lain,keypad ditekan sampai naik blur..Haram x dapat..AWAS..
  • Henpon sampai tiga,ada lagi terkantoi "tersembunyi" lam dash box..Apa cer???AWAS..
  • "Call waiting" dan "reject call".Bukan sekali tapi selalu.Apa ceLOP??AWAS..
  • Asal mane??Anak sape??No.Tipon rumah??Alamat??Jangan harap...Semuanya berahsia.AWAS..
  • Time dating,tetibe henpon sidia berbunyik,cam lipas kudung dia reject kol pastu sms bawah meja..Kalau sidia jawab panggilan tupun,mau dua kilometer jaraknya dia bawak lari henpon tu.Takut kantoilah tu..AWAS..
  • Kalau nak ajak dating,kena wat appoinment dulu...Hehehe..Nak jumpe buah hati sendiri ngalahkan nak jumpa menteri plakkan??AWAS..
Seandainya sidia memiliki ciri-ciri seperti yang di atas,BERWASPADALAH.Mungkin sidia milik orang..

P/S:Jangan diselubungi misteri "MILIK ORANG"
AWASSsssss....
..SEKIAN.TIMACIH..




Wednesday, 14 March 2012

THE LORAX's day..

PIA,LULU,Intan,Umie & Muna

Sebelum THE LORAX,pekena Nasi Ayam lu
~SUPERB~

Dua dewasa & empat orang askar kenit

LORAX and the gang LaROQZ,hehehehe

Kecik-kecik STRIKE!!!!

..YUMMY..

Big Apple punyer penangan
..Meleleh..

PEACE from Intan (^_*)
BIGGIE THANKs to The Lorax

THE LORAX's day today..Sempoi and happening bersama dengan empat orang askar cikenit.Agak fenin menguruskan empat peel yang berbeza-beza....HURM...Apapun,alhamdulillah..Yang penting,semua HAPPY...YEYYYYY...



Sunday, 11 March 2012

Jika Kau Lebih Mengerti..

"Apa yang kau nampak,itu bukan aku.Jika kau lebih mengenali,kau pasti lebih mengerti"~themoonshadowz

                                                       Kantoi mengendap FB ex??

Apa sebenarnya yang kau fikirkan ketika melafazkan perpisahan??Adakah kau rasa kau sudah "available" untuk berpisah bukan hanya dengan sidia tapi juga kenangan bersamanya?? Sejak kau dah terkantoi mengendap fb ex,aku huraikan,...yang "KAU MASIH LAGI TERIKAT"..

Let bygone be bygones..Yang lepas biarlah lepas aku agak,gayanya kau masih terperuk di situ..
Kau mengendap untuk:


  • Mengendap update status terkini si dia
  • Mengendap koleksi gambar sidia,adakah masih ada gambar kalian bersama
  • Mengendap frenlist sidia jika masih ada mutual friend bersama
  • Mengendap status relationship sidia DAN KAU AKAN BERUBAH MURAM JIKA
~Sidia update yang sidia bahagia bersama teman baru
~Gambar kalian sudah didelete dan album terbaru sidia dengan sidia.. (*_*)
~Mutual friend masih lagi ada
~"In Relationship With _____" (Sila Isi Sendirik Tempat Kosong)

DARI MURAM NAMPAKNYA ADA YANG MULA MENITISKAN AIRMATA KERANA TIDAK BISA MENGENDAP fb ex YANG SUDAH DIprivateKAN (friend only)

Betapa Sadisnya...

Ex mu tidak ditakdirkan untukmu,jika sidia sudah mula menemui kebahagiaan bersama teman baru,kenapa mesti kau masih statik di situ??Mendera hati dan perasaan sendiri??Siapa yang rugi??Kau jugak...Rugi masa,umur dan rugi air mata untuk sesuatu yang bukan milikmu lagi..DAN JIKA KAU LEBIH MENGERTI,kau berhentilah mengendap sidia lagi..

Sudah.sudahlah tu....


..SEKIAN.TIMACIH..




Filsuf - Hitam Manis



Follow by Email

Blog Archive