Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Friday, 2 March 2012

Aku Seorang Blogger.

Untuk semua pembaca tersayang..Perasan tak ala-ala stick note di atas kat blog kawai ni??Sebelah kanan blog kesayangan kawai ni jer...

Aku Seorang Blogger & kawai harap semua pembaca blog kawai happy lepakin di sini.Mungkin ada yang tersentap,tergeli,terasa,dan pelbagai ter lagi...Tapi janganlah diselubungi misteri dek "coretan gegile" kawai la aka themoonshadowz.
Tentang penggunaan bahasa...JELAS SEMPOI...Motif pun sempoi jew...
Komen semua pembaca sangat dihargai dan dipublish setelah melepasi "piawaian tahap kesopanan dan kesesuaian"  ECEWAH..Hehehe..Komen di antara kawai(blogger) dan anda(pembaca) serta DIHARAPKAN tiada komen dengan isu peribadi diuarkan di blog kawai ni..
Jika ada sebarang isu,boleh PM me...
(^_^)
SEKIAN.TIMACIH
KAWAI/KAWAN adalah loghat Pekan yang bermaksud SAYA



Thursday, 1 March 2012

Give Me A Break....

Lama x jenguk blog kesayangan hamba ni...RINDUUUnyer.... (^_^)
HURM....Tetibe aku teringin nak berkongsi tips kepada yang berstatus "in relationship" ni...
Tips mudah to "GIVE ME A BREAK"

BF/GF anda tidak menjawab sms
SALAH jika anda terus menghantar sehingga 10 sms bertaraf cerpen pendek.Menderitakan betapa sengsaranya anda menunggu,menahan rindu,kecewa dan 1001 cerita lagi termasuk sms mengenai kucing jiran anda yang berak di laman anda...Karutt...
BETUL jika anda menghantar sms berikutnya dengan sms yang "menyenangkan hati untuk di baca".

BF/GF anda tidak menjawab panggilan telefon anda
SALAH jika anda terus mendail bertubi-tubi sehingga 150 missed call dan 30 voicemail..Karutt..
BETUL jika anda mendail sehingga tiga kali dan cukup dengan satu voicemail.

BF/GF anda tidak respon pada anda di FB,TWEET,SKYPE @ YM
SALAH jika anda menconteng wall FB atau TWEET dengan kata-kata yang kurang menyenangkan dan BUZZ!! manjang.Karutt..
BETUL jika anda buat derk je dengan STATUS ONLINE BF/GF anda.

Tak kira apa jua masalah hubungan anda berdua..
Ada ketikanya sidia perlukan ruang untuk bersendiri.Ada ketika tanpa alasan yang munasabah sidia mendiamkan diri tahap cipan tidur...Tak perlulah terlalu serius memikirkannya.Berikan sidia ruang untuk membuat xtvtnya tanpa perlu penjelasan panjang lebar..Bila semuanya suda OK,sidia pasti ada... (^_*)

P/S:Dan untuk mung "GIVE ME A BREAK" ..

SEKIAN.TIMACIH

Follow by Email

Blog Archive