Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Monday, 12 November 2012

Happy Birthday My BFF... MAZ... 13 November 2012



Entri malam ni memang special...SUPERR SPECIAL....Entri khas untuk my BFF,Maz..

MAZLIANA BT MAT
Nak pos kad,aku rasa tak sempat
Ini cara yang paling jimat and super hebat

Besday yang ke berapa,kita simpan ketat-ketat
(^_*)

Jangan pandang sebelah mata 
Ini semua aku lukis dan edit khas untuk kau,tauuuu..Pssstttt...Gambar cute tu aku culik dari FB kau,hehehe to make it perfect... (^_*)


Aku kat Pekan,kau kat Pasir Gudang.Jauh tu jugak satu alasan,tapi aku cuba yang termampu just to wish the best birthday just for you..

OKLAH,kita layan ikut step ye,bukti ni...





Start editing...



Then



......TAADAAAAA.....







  video
P/S:Lam bab video ni,memang aku lemah tp aku nak wat gakkkk
Nak nyanyi,aku nikan PEMALUUUUU so ini ajalah erkk
Enjoy watching..
Hehehehehe...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive