Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 13 September 2012

UPSR owh UPSR..


Sejak peperiksaan UPSR bermula 11hb September kelmarin hingga harini hari terakhir dengan paper Sains dan B.Inggeris harini,aku akui aku rasa agak gugup kerana puteri sulungku juga termasuk dalam calon yang mengambil peperiksaan UPSR tahun ni.

"Salam mama.Maafkan Lu dan doakan Lu maa",mesej pendek ku terima dari si Nurul
"I'm okay mama",itu jawapan pendek dia tiapkali aku bertanya.Dia lebih cool dari mamanya ni,hehehehe.Dia cuma rasa gugup pada hari pertama kerana pengalaman pertama memasuki dewan untuk peperiksaan terpenting di usianya and the rest is "just fine,mama".

 Sepanjang tiga hari terpenting ni,tumpuan lebih diberikan pada si kakak hinggakan si adik 'mengingatkan kami bahawa dia adalah si bongsu dan patut dapat kasih sayang dan perhatian yang lebih banyak'.Hurm alahai si Sofia bulat mama ni,kakak bz dengan UPSR pun,sempat lagi dia nak protes.Tapi rajuk Sofia tak lama,ralit bermain hilanglah rajuknya tu..(^_*)

Apapun,mama doakan anak-anak mama ni berjaya dan menjadi anak yang solehah.Kasih sayang mama untuk kalian berdua hingga ke hujung nyawa.Love and miss you always..

1 comment:

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive