Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Wednesday, 13 June 2012

SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara

FUHhhhhhh....Berdebar rasanya pertama kali join SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara ni..Selama ni setakat mengintai ke bicaramakdara.com adalah tapi nilah pertama kalinya join segmen macam ni..Segan ada,excited pun iye jugak.Apapun,thanks Maka Dara berjaya membuatkan saya terpengaruh sama untuk segmen yang....PERGH...Uat saya rase,segar semula..Hehehe..


Filem ini diadaptasi dari novel yang bertajuk "Di manakah Cinta" karya novelis terkenal  iaitu,Themoonshadowz.Mengisahkan tentang seorang wanita bernama Azzuera(Themoonshadowz) yang sudah nekad bahawa tidak akan berdating dengan mana-mana lelaki setelah kecewa dengan Kamal(Jamal Adli) dan  Ding Dong(Pierre Andrew).Beliau pulang ke kampung halamannya di Rompin,Pahang dan nekad untuk tiada temujanji lagi.

Namun peristiwa terlibat dengan pergaduhan berebutkan daging kambing di sebuah pasaraya dengan seorang pemuda yang digelar Mr.Bebeng(pelakon baru) telah membuatkan Azzuera mula sedar yang dia mula jatuh hati pada pemuda itu.

Apakah yang akan berlaku di antara Azzuera dan Mr.Bebeng...Adakah dia akan bersama dengan pemuda tersebut dan melupuskan "tiada temujanji" atau adakah dia akan kekal dengan janji "tiada temujanji".SAKSIKAN DI PAWAGAM BERDEKATAN..



P/S:Mak Dara....Adake orang nak tonton filem saya ni erk????
Dan terima kasih dengan segmen bernas ni...
Sayunk Mak Dara dan semua ...
..MUACH..

SEKIAN.TIMACIH

6 comments:

  1. Wow. good job lah. Tak sabar nak tunggu citer tu keluar. Dari segmen yang sama,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-bikin-filem-bersama-mak-dara.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sma..thanks follow me..follow sini balik..!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks permata biru..saya dah polow awak jugak...

      Delete
  3. wahhhhhhhhhhh tankiuuu sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye... like like likeee.. nice psoter... nantikan entry istimewa mak nanti ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....YEY!!!!!!!!!!!!!!!!sayunk semua.....thanks mak dara...

      Delete

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive