Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 3 May 2012

Si Bongsu XXL....

Hye sumer...Watper tu erk???Thanks menjenguk ke blog aku yang dop seberapa nih...Hehehehe...

Harini,aku pi ke klinik,gara-gara si bongsu yang XXL punyer citernya da
..CHEKIDOUTla yer...


Nak wat kerja serba tak kena,
Tido malam kerap terjaga,
Nak berceloteh panjang,
Boley je..
Ada ketika,aku lebih suke..
Tutup mulut dan jadi pendengar setia..
GARA-GARA
Si Bongsu yang...


Awal pagi dah tercongok di dentist,
Tujuan nak "buang" je Si Bongsu sayangnya,
Doktor kate, "belom boley,bengkok lagi gayanyer,ni bukan geraham biasa,kena wat minor operate nak membuangnya"
Aku angguk ajale,lam hati..."Adoi..bisa..."NGERINYER !!!"




Dapat empat jenis ubat
Hehehehe,DAN yang belakang tu PENGUAT SEMANGAT

DATE dah ada,bersiap ajalala.
Tapi xpe,lau sakit nanti,renung ajalah muke doktor
(betollah orang kate,rupe ni ada penawarnya~untung rupe dokter ni ensem juga)
Aku cuma harap,10hb nanti,semuanya selesai dengan sempurna..
Insya-ALLAH

..SEKIAN.TIMACIH..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive