Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Sunday, 6 May 2012

Marah,Rajuk,Rindu...HAISHHHH....MALU...

Awek sape,wife sape dan ada tak yang nak ngaku yang dirinya melenting dan marah-marah..Apakah gerangan yang bikin tuan hamba melenting dan mengamuk sakan tuh?????CE CITER..CE CITER...DAN aku akui,tanpa rajuk,memang bukan pempuan sejatilah tuh...Puncanya PELBAGAI adakalanya,ntahpepe tapi impaknya,HURM,merano badan,bise telinge dan sakit badan.....BISO DEN BISO...

Adooiii,.Sidia merajuk lagi,marah lagi...Spoilllll....

                                           Apa nak wat kalau sidia merajuk???
  • Senyum semanis yang bley (ikhlas tau) tapi jangan sengih macam kerang busuk plak.Perempuan ni pantang jika pasangannya sengih ala kerang busuk,diibaratnya,pasangan 'menganjing'kan rajuknya,makin melarat nanti.
  • Cepat-cepat minta maaf (ikhlas tau )walaupun korunk tak tau apa salah dan di mana silapnya sampai sidia bley merajuk.
  • Pujukler sidia dengan kata-kata semanis gula kapas (ikhlas tau) apalagi kalau korunk dah terang-terang buat silap tuh.
  • Belikan sidia something yang 'cweet' tak kisahlah kecil atau besar,murah atau mahal (ikhlas tau),dengan harapan sidia akan cepat sejuknyer,hehehehe..
  • Kalau sidia dah start mengguanakan kuasa 'airmata,KOMPEM KALUTkan????Perempuan xkan menitiskan airmata KECUALI hatinya benar-benar tersentuh atau terluka.Lam bab ni,sidia mengharapkan pengertian dan 100% perhatian dari pasangan.





TIPS SBF AKU BILA AKU MARAH & MERAJUK: Call dan sms tanpa jemu walaupun tidak dilayan.Menghantar sms berapi yang membako hari aku.Sidia akan menghantar MMS gambar aku sendiri,MOTIF???Ntahlah dia...Sidia akan terusan memujuk aka membako hari aku selama 7 hari berturut-turut.Hari kelapan,diam dan hari ke sembilan,jangan x caye,aku lak yang kol dia.Kami boleh berborak seolah-olah tiada apa yang berlaku seminggu lalu..
AMARAN:Tips SBF aku ini bukan untuk ditiru,sekadar berkongsi dan berterima kasih pada sbf aku yang menerima "rajuk" aku seadanya aku..(^_*)

SEKIAN.TIMACIH

1 comment:

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive