Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Monday, 23 April 2012

Xdop Pasai Dapat Pasai....

Hye sumer,apa yang aku nak kongsikan harini sekadar ingin berceloteh almaklumlah,celoteh ore yang dah berusia 30 tahun harini....OMG,30 dah aku nikan..TUA kew????Mase aku di usia 15 dulo-dulo,aku anggap sesiapa yang berusia 30 tahun sebagai,"TUA"....Tapi bila aku sendiri berusia 30 tahun,aku masih lagi remaja (REMAJA PURBA)~sekadar nak menyedapkan aty sendiri...HAHAHAHAHA...

Oke..Oke..30 full stop...Kite sambung pasai....

                                                      Xdop Pasai Dapat Pasai

Status single and available apa lagi memiliki rupa yang 'boley tahan' merupakan pakej hampir sempurna untuk memikat dan membuatkan sesiapapun akan mudah terpikat denganmu...HURM....Untunglah....Hehehehe...Senang citer,di fesbuk,twitter,tagged,my space atau apa saja,setiap saat paling koman kompem ada yang add punyer..WAH!!!! Larisnya...Dari maya bertukar YM,bertentang mata di skype pula.Tak cukup lagi,dibagi pula nombor,maxis,celcom,digi malah tune talk jika ada..Mulalah bersms dari Subuh KE Subuh hingga naik rabak bijik mata...Dari henpon cikai ke smart phone pula,ping sini,BB sana..NO HAL,..Layan ja....HOT MARKET,ibaratnya...

Dah puas semua,tiba masa dah pilih tarikh ingin bersua,dah tak sabar nak bertentang mata...EYE TO EYE....Katanyer...

Hari dinanti kunjung tiba,balik koje trus mandi.Tak macam biasa,tido dengan baju koje.FIRST DATEnyer pasai,bertukar peelnya..Baju ..PERGH...Menawan jugaklah ditambah dengan sebotol perfume dispraynya.Semerbak rumah ibarat lori perfume terbalik baunyer serata.Yang menengok,geleng pale ajala,kalini,siapa lagi yang ditemuinya????TANDA SOAL BESAR GEDABAK LAM PALE TIADA JAWAPANNYA..Dia blah dari umah dengan sengih tahap rabak ke telinga..Suke bebenor gayanya....

Balik aje,teman di rumah tadah telinga,sidia bercerita bagai nak rak betapa "hotnyer" teman yang dia jumpa...ADOI,,nak xnak layan ajala...

Pertemuan pertama pasti ada yang keduanya,macam biasa,sidia bersiap hampir sempurna.
TAPI

Sidia balik,bermuram durja sambil merungut ntah pepe.Teman yang cuba pasang telinga gagal nak paham pekebenda....Teman kesian tengok sidia yang dah macam nak naik sawan,bertanya kenapa.Nak tau apa jawabnya???

LEPAS NI DAH XNAK JUMPA BUDAK TU LAGI.TAK BOLEH PAKAI PUNYA BUDAK.TAK SUKA..

Bagaimana,siapa dan kenapa tak sempat lagi ditanya,Tetau je teman dah diblock semua...PAROK TERKENA NAMPOKNYA...

Tapi,selepas beberapa hari,sidia ceria kembali,Kalini dapat teman baru lagi...Tulah aku kata,untungyer ramai orang sayunk....HEHEHE....Dan aku cuma berharap biar berpasai,pasai.Jangan samapi xdop pasai dapat pasai.Menyesal?????Terlambat suda ba...Hye hye...Babai...


SEKIAN.TIMACIH

2 comments:

  1. hehehe sama lah mcm mak dara dulu2.. selalu sangka yg umor 40 an dah tuaaaaa sangat.. sedar tak sedar lg 5 tahun mak nak capai ke angka 40 thn tu hehehe tp tetap mak tak nak mengaku kertu kekeke

    ReplyDelete
  2. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......(pengsan lima minit)
    Mak Dara mengomen di sini...thanks mak dara....hehehehe....
    Ni dah kali kedua tau....hehehe....
    ~terbaek~

    ReplyDelete

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive