Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Friday, 2 March 2012

Aku Seorang Blogger.

Untuk semua pembaca tersayang..Perasan tak ala-ala stick note di atas kat blog kawai ni??Sebelah kanan blog kesayangan kawai ni jer...

Aku Seorang Blogger & kawai harap semua pembaca blog kawai happy lepakin di sini.Mungkin ada yang tersentap,tergeli,terasa,dan pelbagai ter lagi...Tapi janganlah diselubungi misteri dek "coretan gegile" kawai la aka themoonshadowz.
Tentang penggunaan bahasa...JELAS SEMPOI...Motif pun sempoi jew...
Komen semua pembaca sangat dihargai dan dipublish setelah melepasi "piawaian tahap kesopanan dan kesesuaian"  ECEWAH..Hehehe..Komen di antara kawai(blogger) dan anda(pembaca) serta DIHARAPKAN tiada komen dengan isu peribadi diuarkan di blog kawai ni..
Jika ada sebarang isu,boleh PM me...
(^_^)
SEKIAN.TIMACIH
KAWAI/KAWAN adalah loghat Pekan yang bermaksud SAYA



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive