Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 8 March 2012

Adakah Masih Berahsia..


Tiada apa yang paling membahagiakan diri selain dari disayangi dan dicintai seadanya.Ruang di hati terisi sempurna,ibaratnya.

                                                    DAN AWAK MESTI JUJUR

JUJUR???Tulus,benar,lurus hati (bantuan Mr.Google)
Definasi jujur pada aku.. ERMMM...UURRMMM...Secara jujurnya aku bahagia dan terisi..Tapi "biarlah rahsia"..Sebab aku akui "aku memang bengap bab nak meluahkan ape sebenarnya yang aku rase" dan "aku mudah rimas".Rimas bukan bermakna benci atau tak suke..OWH..NO..OWH..TIDAK..

"Aku sediakan ruang istimewa di hati untuk kau diami,ibarat "ruang untuk disewa beli"..Ruang sempit,rimas dan panas,jika kau mampu mengubahnya menjadi syurga dunia,berbahagialah memilikinya..Tapi jangan lupa,topup apa yang perlu kerana hati ini memang serba kekurangan,tapi jangan ubah sesuka ati kau pulak sampai dah tak berupa hati aku nanti..Kau bertanggungjawab sepenuhnya dengan segala kos kerosakan atau kekusutan yang kau  buat,kalau x mampu nak tanggung,x mustahil kau akan terima ugutan berwarna-warni.. (^_*)..Kau mungkin akan bosan mendiaminya,jika ingin berpindah ke hati yang lain,jangan lupa bagi aku hint tiga bulan sebelum tau..Jangan tinggalkan aku dengan tunggakan rindu dan kesedihan,kesian hati aku nak menanggungnya...DAN..Diamilah selagi kau mampu dan milikilah jika kita saling memerlukan,.."~themoonshadowz

P/S:Dan kau rasa "Adakah Masih Berahsia?? (^_*)

..SEKIAN.TIMACIH..

5 comments:

 1. Replies
  1. keep smile n happy always..aminn :)

   Delete
  2. keep smile n happy always..aminn :)

   Delete
  3. TQVM...Doakan yang terbaik...... (^_*)

   Delete

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive