Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Sunday, 22 January 2012

(^_^)~Sunday With A BIG Smile~



"Mama,betul ke esok nak pergi tengok wayang??~Nurul
"Akak,esok kita pergi pukul berapa??Nak tengok wayang citer ape??~Intan
"JOURNEY 2" Jawab aku mim alif lam sim..
"Akak,camana cite dia??~Muna

Xnak banyak menjawab aku onkan TRAILER JOURNEY 2 
Dengan line siputband tahap speed siput semput,mereka cuma terangguk-angguk dan aku anggap Nurul,Intan  dan Muna setuju...Hehehe...

Komen pertama:"EH,..Pelakon High School Musical.."Sebenarnya mereka maksudkan si comel VANESSA HUDGONS... 
"The Rock sebagai "Hank" dan bukan Henry tau..Caine adalah datuk kepada Sean yang hilang di pulau misteri..Tujuan mereka ke pulau tersebut adalah ingin mencari datuk Sean yang hilang..Mission complete di mana datuk Sean berjaya ditemui dan cabaran yang paling besar,mereka cuma ada masa yang singkat untuk keluar dari pulau tu dengan selamat..Nak tau lelebey,pi beli tiket n Njoy...

Ketuk gendang tali kecapi,
Tengok wayang semua happy.

Tengok wayang semua happy,
Bes nonton,perut jugak mintak diisi..
(^_*)


..Muna,Lulu & Intan..Sempat posing sempoi.

Pas selesai nonton "Journey 2"...Kita serbu Pizza Hut plak...Hehehehe...
It's Me & Lulu





Btoi-btoi "HO LIOU"
Ini buktinya...
..Licin..


Adei...X tahan..

"F" tu ape kak??
FAILED aku kate...

Payah nak jinak "ANGRY BIRD" ni..meme spesis ni,x jalan punyer...
HAMPEH..

Tetap ceria walaupun x dapat nak jinakkan "ANGRY BIRD" tadi..
HEHEHE

Sampai di Pekan,jamu selera di Rasa Mesra..
Memasing mula tunjukskil dan  kreativiti tersendiri..

NURUL

INTAN dibantu oleh Are-Da Adam ,hehehe..

MUNA

I'm so glad
Today is a beautiful Sunday with a BIG SMILE
ALHAMDULILLAH
..SEKIAN.TIMACIH..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive