Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Monday, 30 January 2012

30 punyer cerite da....




P/S Aku belum 30 tahun lagi tapi aura 30 dah sampai awal
HEHEHE

  • Aku sorok PEN dari noty gurl dan aku hanya jumpa pen tu selepas setengah jam membebel dan marahkan diri sendiri pasaipa aku kenapa sorok pen tu di dapur dan bukan di bilik aku sendiri....ALAHAI...
  • Sampai lani aku x jumpe folder bil aku yang aku simpan sendiri..ALAHAI...
  • Aku buat list barang untuk aku beli dan apabila aku sampai di mart,aku baru teringat,list tu ada di ..rumah...ALAHAI..
  • Aku akan tengok waktu pada henfon padahal aku pakai jam tangan.ALAHAI..
  • Umie aku bercerita tentang kawan aku Si Polan dan Si Polan dan aku tanya umie aku semula,"DIA TU GLAMER X DEKAT SEKOLAH???KALAU X GLAMER,X KENAL..."P/S:Ini cuma alasan aku je dan umie mesti buat muka BENGANG...Hehehehe....Aku sebenarnya memang payah nak ingat nama sesiapa,aku jenis cam muka tapi kalau tanya nama,BLUR...Aku boleh borak dengan sesapa dan hanya terfikir NAMA setelah orang tu blah...
  • Aku makin alergi dengan borang dan aku terfikir,alangkah best kalau ada individu yang rela tolong tuliskan borang "KELUARKAN WANG" untuk aku juga..
  • "Mama,bila mama nak kawin lagi??Kawin dapat pahala jugak"Ni soalan cepumas dari anak aku sendiri,dan aku jawab,"Mama muda lagi"... (Dan aku dapat tengok cebik sejengkalnya,Hehehehe)
Itu hanya sebahagian dari "30 PUNYER CITER DA...."Aku baru 30 hari bermanja dengan 3 series dan aku rasa,aku baru tahap mengenal ni..Tapi impaknya,semacam...Hehehehe...

Baru harini aku setuju kalau orang kata "PEREMPUAN SENSITIF TENTANG UMURNYA".... (^-*)

..SEKIAN.TIMACIH..



2 comments:

  1. pasal lupa tanya nama tu jarang2 la..yg penting tanya umur..haha

    ReplyDelete
  2. owh tidak..sentap kalau tanya UMUR ni...owh..tidak..owh..jangan.....:P

    ReplyDelete

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive