Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 22 December 2011

It's time to ~CHILLAX~...




Nampak x betapa leteynya aku???(^_^)

  • Bila tenaga dah semakin menurun dan mood sudah semakin moody..
  • Lebih stress dan merungut kerana terpaksa bangun pagi..
  • Termimpi lepak di tepi pantai dan setiap hari mimpikan perkara yang sama.
  • Tengok post teman di twitter dan fb serta gambar mereka bercuti sedangkan diri sendiri..URM...Makan hati...
  • Karok,wayang dan dating mula membosankan.Rindukan belaian alam semulajadi..Damai je...
  • Mula menyemak kalendar dan memilih destinasi..Merenung borang cuti...

Nampak tak betapa aku perlukan masa untuk ~CHILLAX~...

..SEKIAN.TIMACIH..

Wednesday, 21 December 2011

Mat Pagi Damoonshadowz..

Aku sebenarnya xde entri menarik pagi ni,sekadar menjenguk blog yang sentiasa di aty..Ecewah...
Kawan aku kata,"Klo dah kaki blog ingat sokmo tak kra siang malam"...OWH kawan,aku memang suka berblogging ni tapi xlah siang malam aku nak melekat camni...Ada masa dan ketikanya,aku perlu minum milo dan makan biskut bijan tanpa pepe gangguan...Ada masanya dah 110% semangatnyer nak menulis entri tup-tup blank...Hehehe...

Aku seorang blogger yang "moody"...Jadi entri aku pun "moody" jugak..

"Track of mine,it's simple,it's aweso"MESSY ME"..~themoonshadowz

Semasa aku menulis entri ni,aku berada di K.L,atas tuntutan keje la apalagi...Otak dan badan aku enggan bekerjasama untuk entri yang terbaek untuk harini..Namun aku tetap gak wat entri tahpepe ni..Hehehe..

p/s~blog aku mengalami beberapa gangguan,dan aku sedang baikpulih semula.urm..alahai...

SEKIAN.TIMACIH








Monday, 19 December 2011

Happy Birthday C'ah!!!!!!!!!!!!!





It's your bestday...


Mungkin aku x menghantar kad ucapan untukmu..


Dan juga tak berkesempatan nak meraikan bersama..


Namun aku harap,ucapan aku ini membuktikan yang aku meraikannya walaupun dari jauh..

C'ah...Selamat menyambut hari lahir yang ke...URM....Masih lagi muda...Aku harap kau akan bahagia bersama family yang tercinta,sukses dalam kerjaya,menjadi ibu dan isteri yang terbaek dan jugak cecepat tambah adeq...nge nge nge..Bertambah matang dalam membuat keputusan dan sentiasa ceria...Don't 4get ur frenship...Mudahan sentiasa dilimpahi RahmtaNYA..Amin..

..SEKIAN.TIMACIH..



..Klorge Kawan Besor..(18 Disember 2011)


Malam Perhimpunan Anak Pekan Bersama YAB Perdana Menteri
Sempena Ulang tahun Ke-10 KAWAN
Dan aku antara yang hadir so..

..CHEKIDOUT..



TADA...Akulah...



Ucapan dari presiden Kelab KAWAN

Ucapan dari Penaung Kelab KAWAN,YAB Perdana Menteri

Muka lapar..ngengenge..



Menu best....~thumbs up~

~WHHOOPS~hehehe...









Suke-suke,suke..

Abg Amy...PERGH...
Malam ni bukan hanya Amy search yang perfome,ada Pak Pandir,Kumpulan kanak-kanak cilik (comel dan best) serta yang lain lagi.

..PIWITTTT...



..Amy dan Aku dan Amy..

Daulat Tuanku





Sebahagian dari loghat Pekan..


..SEKIAN.TIMACIH..























Follow by Email

Blog Archive