Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Saturday, 12 November 2011

S.T.I


??S.T.I??
Xmo citer banyak...
..CHEKIDOUT..


Sindrom S.T.I....(katanyer)
  • Akit yang ke sana-sini bermuram durja dan Ala yang tersenyum cuma.(menang fikirnya)
  • Akit yang lapar mencari ke kedai dan Ala yang berlingkar kekenyangan.(best fikirnya)
  • Akit dah dua hari x berganti baju dan Ala yang berseri dan wangi menempel bedak seinci (wow jeritnya)
  • Akit yang mula naik angin dan Ala yang kelihatan cool jek...(ok fikirnya)
  • Akit yang membisu dan Ala yang bz bergosip ke sini ke sana..(lukenabeb fikirnya)
  • Akit yang melekit sedikit terjerit dan Ala yang mula kelihatan keliru sedikit...
Ala yang menganggap Akit mengalami sindrom S.T.I mula keliru..Dah msuk  hari ketiga Akit dan Ala tidak bertegur sapa..Dulu selisih bertemu bahu,dah tiga hari ni,Ala mula bertambah keliru.Hari pertama dan kedua,dia rasa dia berjaya buat Akit tunduk padanya..(YEY...Menang besar...fikirnya)..(Suami Takut Isteri katanyer)..Hari ketiga,Ala mula keliru...Dalam dua hari,dia hilang Akitnya,ceria cuma seketika,kini rindu mula menyapa..Alangkah silap dirinya menghukum Akit yang dicop S.T.I..(katanyer)..Ala mula bersimpuh di tikar berbaju kelawar..Muka dop lagi berseri ibarat gulai semalam yang menanti basi..Macamana nak buat erk??(katanyer)...

Kisah Si Akit dan Ala yang buat aku tersenyum cuma..Aku tak bg tips..Pandai-pandailah Si Ala settle sendiri...Tapi x lama,aku da nampak Si Akit dah  hilang sindromnya..Dan aku harap...Ala da serik dengan S.T.I  yang terkena tuan empunya badan....(-_-)

..SEKIAN.TIMACIH..







??Siapa agaknya??


DIA:"Dah dua hari saya jadi penunggu,awak kata pergi sekejup jerk"
AKU:"Oyeke???Saya terluper"
DIA:"TERLUPER???Siapa agaknya saya untuk awak??
(Aku received message dari dia ni,aku kat cinema,layan SHARK NIGHT,mood ngah high,mana maunyer aku layan mesej gini time gini...SO...Aku sumbat hp lam hbag then lupakan seketika mesej tadi...

Siapa agaknya dia...Aku senang memanggilnya kambing sejuk..Kambing sejuk dengan kisah yang tersendiri,..yang aku sendiri selalu tersilap tafsir..Kambing sejuk yang sanggup pi tengok konsert AMY time mc...Kambing sejuk yang lompat merata kerana hidangan yang x sempurna,kurang asam,gula..katanyer... Kambing sejuk yang buat aku malas melayan kerenah yang ntah pepe..Tapi,aku rasakan...Kambing sejuk aku ni xlah busuk mane....(^_^)


..SEKIAN.TIMACIH..

Sunday, 6 November 2011

Hari Raya Aidil Adha 2011 (Pekan,Pahang)


Snap-senap during Hari Raya Aidil Adha Celebration
..CHECKIDOUT..

Ini di antara menu pagi raya..

Rendang buatan sendiri...(^_^)

Lontong sepanjang zaman

Peanutku sedap

Nasi terhimpit

Puteri Lulu & Puteri Pia 

Kita nyum dulu....


Penyembelihan qurban diadakan sekitar kawasan surau Istana Abu Bakar,Pekan.
Antara lembu yang dikorbankan.


















Bersemangat bercerita tuh...(*_*)

Adik-adik pon bergosip jugak kew???(-_-)










..Mudahan amal ibadah pada hari ini dilimpahi keberkatan Allah SWT,AMIN..











Follow by Email

Blog Archive