Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Saturday, 1 October 2011

Snap,snap,snap (Sg.Miang-Tanjung Batu)

Bit N Pieces
Sesukati
.....Chekidout.....

Juz arrived...

Miss Schu Adam



Akulah tuh...






View dari bawah...

Super sweet,single and available....:D











..Bukti da sampai di Tanjung Batu..




PEACE!!!!!!!!!!!!!







Letey woooo.....








BF kol la tuh..
PERINGATAN UNTUK PARA BF:
  • Bila gf gtau dia nak pg memane apatah lagi dgn family,x perlulah risau sgt ye,...Bukan nak culik bawak lari pon...
  • Janganlah kol and tanya cam nak soal siasat penjenayah plak,mood aweq dari ceria,gumbira jadi cam ayam berak kapor sekelip mate..
  • Most important,AKU BOSE NUNGGU KORUNK HABES GAYUT...Salah tempat & mase,,,,
  • SEKIAN.TIMACIH....



END...
..Aku & Schu Adam..

SEDIKIT INFO TENTANG SUNGAI MIANG:
  • Kalau dari Pekan 20minit jek,,Depend pada speed korunklah...
  • Yang aku tau,ada orunk jual goreng pisang bawah pokok rhu tu...HEHEHE...Korunk x singgah beli,korunk amek bau ajelah.....:D

Xtvt harini kebetulan semata-mata,x byk modal cuma guna:
P.A.Y.U.N.G

Dan sedikit tenaga....:)

*Xtiviti yang tak dirancang,offday Schu Adam yang mewarnai hari ini*

~Some experiments create a better day,and i have done it for today~themoonshadowz

..ALHAMDULILLAH..

Thursday, 29 September 2011

Sebab tulah saye risau.....



Awak cakap awak sukakan hujan, tapi bila hujan turun awak keluarkan payung. Awak cakap awak sukakan matahari, tapi jika panas awak cari tempat berteduh. awak cakap awak sukakan angin, ... tapi bila angin bertiup awak tutup mata . Dan sebab itulah saya risau jika awak cakap awak sukakan saya~ +.+'

Wednesday, 28 September 2011

Balok,...Cherating....Kerabu,...ABC Eskrim....

Kebetulan aku ngekor member survey tempat untuk reunion batch dowank..
Aku suke pantai so...
Randomly snap...

CHEKIDOUT!!!


Berminat???
 Contact no pon ade tu hah...

Agak-agak saper...:)


Yang kat tangga tuh bukan kakitangan chalet erk....
(^_^)

View dari chalet...
Memang canteq woo...


Akula tu,
Terik giler..

Orang selalu kate ade udang sebalik batu,..
Tapi aku x nampak jumpe udang pun,..
Nampak orang atas batu adelah...

Subhanalllah...
Memang pantainya canteq...
:)

Apa yang aku buat...
  • Bekpes di Warung Pokok Ketereh di Balok (Menu superbanyak tapi hidangan supe tu je,945am kalu kate da habes mcm x logik lak.Apapun kredit utk Nasi Kerabu Ayam Goreng kat warung tu..Lain kali bley singgah lagi)
  • Survey pelbagai...
  • Singgah di gerai tepi pantai di Batu Itam pekena ABC Eskrim & Kuetiaw Calong(Kredit to kak Wani bab belanje...)


..TATATITITUTU..



Tuesday, 27 September 2011

Bile Aku Xley Tdo....


Camnilah rupe aku...
Bose,bose,bose bile xley tido...
..I.N.S.O.M.N.I.A..
Payah Tido..
HEHEHEHEHE
TIK.TOK.TIK.TOK
OoooOOO....
Help Me...

Banyak berfikir sampai susah nak tido??..
Banyak sangat  keje yang nak dibuat??
Terlampau banyak berangan sampai tiga @ empat pagi??
Sibuk dengan internet connecting???
ISH,ISH,ISH...

Atau mungkin aku terlebey minum milo??
Macam mustahil jek...

OWH MYSELF....LOOK AT THE TIME....

Selalunya lau xley tido,aku akan uat lg byk pembaziran,antaranya:
  • Terlentok depan Mr.Lappy yang ternganga...AAAaaaa sepanjang malam
  • Lampu yang terpasang sepanjang malam ke....pagi tau ngahari
  • Tv yang menonton aku
  • Masa yang sepatutnya aku buat mende lain DAN BERAKHIR DGN....
  • Leher yang sakit ....

Sampai lani,aku masih lagi xley tido..
URM....Leteynyer...
4,3,2....1
And im counting again..
SIGH.....


Saat ku kehilanganmu......

Teman...
Ada ketikanya,bayangmu berlegar di minda,
Terasa kerinduan di situ,
Rindukan segala yang berkaitan denganmu,
Gelak tawamu dan amarahmu,
Menemani hari-hari kita.

Ketikanya,
Kau menghilang,aku penasaran seketika,
Tapi kau kembali lagi,
Kembali menyinari seperti bulan yang setia menemani malam sepiku,

Tapi kini semuanya berbeda,
Kita terpisah terlalu jauh,
Kau takkan kembali lagi,
Pergimu pergi nan abadi,

Ada ketika bayangmu menjengah ,
Perlahan ku usapkan airmata,
Agar tabah hati menerima,
Pergimu menghadap Yang Maha Esa,

Hanya sekalung doa buat teman yang tersayang,
Moga rohmu dicucuri RahmatNYA,

....Kau tetap dalam kenangan....
AL-FATIHAH

Sunday, 25 September 2011

Fesbok to Stalkbok utk Para Penyebok....:P


HAIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




"KEPADA SEMUA KAWAN2 & AHLI KELUARGA SAYA DI FACEBOOK, Boleh tolong sy utk buat satu perkara nih : halakan mouse anda pada nama saya, tunggu satu kotak keluar dan lihat pada option Subscribe. Cari "Comments & Likes" dan klik situ [uncheck the choice]. Ini utk mengelakkan apa shj komen yg sy tinggalkan pada post/status/gambar kawan2 menjadi terlalu umum hingga boleh dilihat oleh orang2 yg tak berkenaan. terima kasih banyak atas pertolongan :) lepas tu jangan lupa utk copy paste di wall anda untuk mengelakkan SETIAP PERBUATAN anda di post di bahagian kanan Home facebook dan menjadi tontonan ramai. seorang kawan berkongsi dgn sy dan sy harap anda semua sudi buat benda yg sama utk mengelakkan facebook menjadi hendapbook."(c/p)


"You can run and you can hide but I can found you at FESBUK".....


"Wa suda tau dari FESBUK"(c/p kongsi)


LANI WA NAK CITER...WA X SUKE DISTALKBUK SAMADA KORUNK SENGAJA ATAUPUN TAK...
Malas nak citer panjang lebar,lu nak tgok,nak bace,SILAKAN...
Tapi satu je,jangan nak buat loyar...
Apa yang wa tulis,wa jerit,wa punyer FESBUK...Bukan lu...
Lu dah datang tempat orang,pepandailah bawak diri ek...
Wa x mintak banyak,SKET JEK...


"Hormatilah privasi orunk lain jugak camana lu nak orang hormat privasi lu yang banyak habes mase kat FESBOK orang dan jadi PENYEBOK..."


X syok pon kena stalk ni...Kepada para stalker,ada 1001 mende berfaedah anda boley buat tapi kenapa anda pilih satu jalan mengong untuk ngendap fesbuk orang....


SEKIAN...TIMACIH.....

Follow by Email

Blog Archive