Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Monday, 12 December 2011

Ketat.Longgar,Haus suda....


CHEEQA BOOM says "aku x kater " aku x percaya cinta,x percaya cinta...lalalala.. " Cik CHEEQA BOOM da mula mencari dop sanggup single lagi..

CHEEQA BOOM datang harini sekadar untuk berkongsi...Ketat.longgar,HAUS suda....(^_^)

  • Saya sayang awak ketat-ketat..(Saya sayang sangat kat awak/UR MY EVERYTHING/Saya sayang awak tahap lemas..Saya sanggup tido lewat tunggu awak kol dan saya sanggup menciput ke tempat keja/belajar esok harinya,Saya nak awak nanges time kite tengok OMBAK RINDU,bila  awak nanges,saya nampak kaseh awak berlebih time tu)~katanyer
  • Saya sayang awak longgar..(Saya masih sayang tapi da berkurang 80%..20% kerana saya kesian...Tapi sayang lagi tau...UR MY EVERYTHING and UR RM,MOSTLY,Saya masih setia" URMM,hensem/canteq gak awe/aweq yang lalu tadi"..Saya fokus untuk kita "Ni game last malam ni,kaco..."Saya sibok sangat "Maaf,mak I yang kol tadi tanya kenapa lama x blik kampung")~katanyer
  • Saya sayang tapi HAUS,,,(HURM...Yang ni ntahlah mende yang dimaksudkannya..Tak nafikan aku biasa cakap "Aku dahagakan kasih sayang air dan aku maksudkan yang aku tersangat dahaga" tapi masuk bab sayang tapi HAUS...Ntahlah,,macam bengong je bunyinya...Dan aku x harap orang cakap camni,...HAUS,MAUS..MAUTLA...

..SEKIAN.TIMACIH..





No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive