Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 8 December 2011

Bila Doh Xdop Mende Kreatip..

Seorang teman merungut suda bosan melayan FB..

  • "Kurang menarik,Asik-asik gtu je,x habeh status pasai frust lah,cinta cintun lah..Xdop mende kreatip"~katanyer..
  • "Bose nengoknyer"~katanyer..
  • "Kalo tukar status satu minggu skali xpe gak kalo topik yang same pon,ini asal bukak je muka sama masuk wall saya status lebih kurang macam semalam(selalu)"~katanyer..
Pada aku,FB dia dah hilang serinya sejak dia declare dari "IN RELATION" to "SINGLE"..Mungkin dia lupa:
  • Dulu pun wall dia berkarat jugak..Share lagu bagai..
  • Gambar tag sini,tag sane...
  • Lagu cinta sini sana...
  • Tido lewat tiap malam dengan post yang sentiasa mengancam..
  • Pendek cite.x cukup di FB,time lain pun dop citer mende yang sama,behagianya berdua sampai naik penat tinge aku menadahnya...(HEHEHE)
Tulah sejak dia SINGLE semula ni,(saja aku besaukan SINGLE,alert....)Dia da seakan cuak tengok post-post jiwa dan lara ...Ibaratnya,"Tempat jatuh lagikan dikenang,inikan pula tempatnya contengnya"..Pasti ramai jugak yang bersorak bila rakan dah mula post dengan lebih normal dari biasa,...Sesuai untuk tontonan umum dan bukan wall karat semata atau tempat bergaduh manja..

Dan aku harap,teman aku ni x cuak lelama..Bukan pasai pa,aku yang baik nipun kena hentam dek dia..Kalut pasai GG aku...Dan aku rasa,ada baiknya juga jika dia kembali berdua,at least,aku lebey aman dan bertambah kreatif...Hek hek hek....:) 

..SEKIAN.TIMACIH..

2 comments:

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive