Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Tuesday, 15 November 2011

Seat For Duduk Bukan Longgok....

Pagi ni aku naik bas...Idaklah ke mane sangat..Cuma dari Pekan ke Kuantan jer...Dalam bas, aku mula mengira kereta yang sudah memintas bas evo mini yang aku naik harini...Nisbah 3:10 kereta yang memintas tu adalah "SEAT FOR LONGGOK"...Jangan salahkan aku,aku meme ada skop yg luas nak tinjau mende-mende gini...Mende yang da biasa tapi memang burok bebenor aku menengoknya...

!!!!!!!!!!!!!!!!CHEKIDOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korunk rasa semak x tgok pakaian berloggok macam ni dalam kete korunk????Memang semakkan??Kalu korunk semak,aku lagi semak menengoknya..Silap-silap spender yang dah macam roti kirai pon ada..Nak kata dari pusat dobi xkanlah macam nikan???Aku akan anggap baju tu korunk amik dari ampaian trus campak lam kete...Xpun pakaian korunk tu kena campak depan pagar pasal x bayo sewa umah...Hehehehe...Korunk memang buat mudah dan semak..

Kan lebih sedap mata memandang kalau pakaian tadi tu masuk dalam cover baju...Nampak kemas dan xlah semak mata aku nak tinjau...Ha,...Gitu...

..BABY ON BOARD..
Biasa nampak badge macam nikan...Aku pun suka tengok baby on board..Baby tu memang comel...Tapi yang x comel adalah  Seat For Duduk Jadi Seat For Longgok...Ada lampin,pakaian baby,botol susu,pempes baby dan ntah-ntah pempes mak baby pon ade...Semakla korunk ni...Nak bawak peje barang baby,apatah lagi nak gerak jauh,letaklah dalam beg atau bakul...Xlah semak dan baby pun happy..

  • Bawah kasut dan atas seat pun KASUT???.......HURM.....X sesuai...
  • Fail,buku-buku,tube plan holder,bil  dan dah macam kereta barangan khazanah ni sape yang punyer???Korunk jawab sendirilah ya..Tapi pada aku,Seat For Duduk Bukan Longgok...Semakla wei....
Kalau aku nak berceriter panjang lagi,kompem sampai tahun depan pon x habes...Tapi pada aku,apa aje barang yang korunk nak angkut dalam kereta memasing,terpulanglah tapi SEAT FOR DUDUK BUKAN LONGGOK...Kalau korunk xnak semak dipandang,..Jangan biarkan seat longgok terus menyelubungi kenderaan anda...(^_^)


..SEKIAN.TIMACIH..





No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive