Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Thursday, 17 November 2011

Schu Vs Tea (Tea Schu Schu)

Selamat Pagi
Good Morning
Guten Morgen
Maganda

..Selamat Semua..

Entri pagi ni khas untuk Schu Adam dengan soklan "kenape yang awak curious sangat pasal tea tu??"
<(' .' )>


【ツ】




Letey nak jawab dan pagi ni sebelum pegi kije pun sempat lagi bertanya lagi
"Orunk dah minum tea tu,orunk buat tapi orunk minum sket jek.Rase dia wekk.."
"Tea ape tu kak??"

............(0 0)
.---oOO-- (_)-----.
╔═════════════════╗
 INI JAWABNYER ....
╚═════════════════╝
'----------------------oOO
........|__|__|
.......... || ||
....... ooO Ooo

Macik,tea tu bukan tea tiga layer yang punyer banyak warna yang thumbs up punyer.. Bukan setanding Milo yang aku addict giler..Bukan juga sebest Neslo yang macik Schu suka..Bukan untuk budak kecik macam Amsyar ye (AIK...Nama Amsyar pon kena petik juga..HEHEHE)..Ianya cuma tea hijau biasa,taruk gula kalu suka..Harga x mahal pon...RM10 jer...
 

Dan pasni,janganlah tanya lagi...Kalau x suka,Jangan minum lagi..HEHEHEHE...

*Gunakan penapis ye*


Dan aku harap Schu Adam x bace entri ni pepagi...X sanggup nak dengar macik berceloteh lagi..

::: (\_(\
*: (=’ :’) :*
•.. (,(”)(”)¤°.¸¸.•´¯`»








No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive