Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Sunday, 16 October 2011

Oh....My...BGF...

Dengan bermodalkan RM1.40 (untuk membeli MaxCrunch),aku mula mengunyah sambil berfikir ape ide aku tuk harini...Blink,blink(ibarat modem broadband aku yang agak tenat di kala ni,dengan kelajuan siput sedut kuasa nyah)...Aku pun ikut BLANK....

Aku rasa selekeh tol bila:

  • HUARGH!!!Aku masih lagi menguap pada 230pm.
  • Rasa kurang upaya nak bangun dari katil dan masih terguling -guling lagi,..hehehe..
  • Tamparan agin kus-kus dari kipas sponsor ni buat aku ase nak pejam semula.
  • Aku mula mengendap bilik orang lain nak pastikan bukan aku sowank je yg wujud di sini...(katil lagi)
It look alike that my Sunday be my pathetic day...URGH....Sedeyyyy...


TADA!!!!!!!!!!!!!!!Tetiba aku teringatkan my BGF(bef gulfren) aku nun jauh di sinun...Dan aku nak share serba sketlah betapa PENTINGNYA BGF lam idup aku ni...
CHEKIDOUT...



  • Aku honestly rindu time kiter bersame tapi apakan daya,kita terpisah dek jarak dan ceritera hidup yang berbeza...
  • TIME ISTIMEWA,hang out together.U belanjer.i suker giler...U nyanyi,i tutup telinge..No reason but we're just having time together...
  • Mana yang solo,dah pun berdua.Aku jugak dah bertiga.Makin menambah harap pasni gathering la pula ye....:D
  • Dulu banyak main,now da FOKUS giler..Kita makin bz dengan komitmen berbeza,namun persahabatan moga terpelihara selamanya...
  • Kita bukan kawan sehari,..We are one big happy family....
  • Credit to my beloved bgf...
  • Sekian.TIMACIH..


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive