Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Friday, 23 September 2011

Merajukla Sangat....

Merajuk..merajuklah sangat..
Sebenaqnya,majok majok ni xdop kaitan sangat dgn aku.
Aku taiko..
Taiko xtau erti majuk,rajuk.jeruk niey...
Tapi ni sekadar tips je,
Jadi ke tak,Nasib badanla erk...




MEH,Skodeng lu dan peratikan dulu hint orang majok niey...
  • Bila kita senyum,dia wat derk je.Derk tanpa alasan...
  • Bila kita tegur,jangankan kata nak jawab,pandang pun xnak..
  • Bila kita cakap dengan dia,macam kita cakap dgn kipas,katil,botol air etc..
  • Bila kita sms,dia x balas..(x macam bese,bru sesaat send da dia reply walopon bz)
  • Bila kita kol,dia x jawab siap reject kol lagi...
  • Bila kita on9 fb,ym,skype...kita pop chat dia,dia x respond pon...(sakit ati btolkan)
  • Bila kita komen kat post fb,tweet etc dia,dia ble jawab komen org lain tapi bukan kita punyer...(ARGH!!tensennyer)
  • bila kita intai blog die,AKU DALAM DILEMA,AKU SAKIT ATY,AKU BENCI...Pergh,tajuk beso dia,...
                                                 
 LA!!!!!!DIA MERAJUK RUPENYER....


HURM..Apa nak buat erk???Meh kongsi...Chekidout.....
  • Bila kita senyum dia x balas,apa ada hal,kita senyum ajela kat orang lain,..Senyum tukan free,bukan kena bayar pun...
  • Bila kita tegur,dia x jawab.Jangan amek ati,..Nanti mesti dia tegur kita jugak...
  • Bila kita cakap dia x jawab,kita blah ajelah...Kita boley borak dengan orang lain jugak...
  • Kalau kita sms,dia x balas...OK PER...Jimat topup korunk...
  • Kalau kita kol dia x jawab macam bese,..BAGOSNYER...Sekurang-kurangnyer,rehat sket telinga tukan..
  • Kalau dia xnak chat dengan kita,kita layan game plak...Dapat layan game pepuas...
  • Kalau dia xnak respon komen kita,kita boley komen kat post orang lain gak...Apaguna ada beribu frenlist lau hadap dia sorunk jek...
  • Dia nak tulis pe lam blog dia,dia punyer pasallah..Korunk pon bley luah mecam kat blog korunk gak..Tajuk beso...ADA AKU KESAH,AKU. MEMANG TAK KESAH..AKU SUKA MAKAN JERUK TAPI AKU X SUKE ORANG MENJERUK..
Sebenarnya,orang yang merajuk ni,dialah orang yang paling banyak skodeng pasangan dari jauh...HEHEHE...Sape kate dia x peduli.Orang majok ni orang yang menjeruk perasaan,dia buat dingin je...Dia perlukan perhatian lebey...Tu je,kadang-kadang memang x masuk akal pun nak merajuk lelamakan...Jadi kita bagilah dia masa untuk merajuk pepuas,t dia ok sendiri..Korunk yang ada pasangan merajuk ni,janganlah stress melampau........Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri "RAJUK"

                                                                       .....CHILL.....

2 comments:

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive