Google+ Followers

BIG BOSS IS.
Seorang lelaki yang baik pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar menjadi lebih baik..(^_^)....

Sunday, 25 September 2011

Fesbok to Stalkbok utk Para Penyebok....:P


HAIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




"KEPADA SEMUA KAWAN2 & AHLI KELUARGA SAYA DI FACEBOOK, Boleh tolong sy utk buat satu perkara nih : halakan mouse anda pada nama saya, tunggu satu kotak keluar dan lihat pada option Subscribe. Cari "Comments & Likes" dan klik situ [uncheck the choice]. Ini utk mengelakkan apa shj komen yg sy tinggalkan pada post/status/gambar kawan2 menjadi terlalu umum hingga boleh dilihat oleh orang2 yg tak berkenaan. terima kasih banyak atas pertolongan :) lepas tu jangan lupa utk copy paste di wall anda untuk mengelakkan SETIAP PERBUATAN anda di post di bahagian kanan Home facebook dan menjadi tontonan ramai. seorang kawan berkongsi dgn sy dan sy harap anda semua sudi buat benda yg sama utk mengelakkan facebook menjadi hendapbook."(c/p)


"You can run and you can hide but I can found you at FESBUK".....


"Wa suda tau dari FESBUK"(c/p kongsi)


LANI WA NAK CITER...WA X SUKE DISTALKBUK SAMADA KORUNK SENGAJA ATAUPUN TAK...
Malas nak citer panjang lebar,lu nak tgok,nak bace,SILAKAN...
Tapi satu je,jangan nak buat loyar...
Apa yang wa tulis,wa jerit,wa punyer FESBUK...Bukan lu...
Lu dah datang tempat orang,pepandailah bawak diri ek...
Wa x mintak banyak,SKET JEK...


"Hormatilah privasi orunk lain jugak camana lu nak orang hormat privasi lu yang banyak habes mase kat FESBOK orang dan jadi PENYEBOK..."


X syok pon kena stalk ni...Kepada para stalker,ada 1001 mende berfaedah anda boley buat tapi kenapa anda pilih satu jalan mengong untuk ngendap fesbuk orang....


SEKIAN...TIMACIH.....

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum N Hye!!!!
Komenlah Ye...

Selalulah lepak sini erk...
MUACH!!!!

Follow by Email

Blog Archive